Слава Иисусу Христу! Не являюсь сильно верующим человеком, назвал бы себя искателем Бога. Аудио к сожалению не слушаю, признаюсь, что не все голоса лекторов, мне нравятся.

Но я прочитал абсолютно все тексты, с самого их появления, за них хочу сказать огромное спасибо тем священникам которые их пишут.

Есть настолько глубокие, но при этом без тяжелого богословского языка тексты, что некоторые фрагменты сохранил, перечитывал, обдумывал.

Я узнал в них себя, я увидил в них себя. Это обращались ко мне. И на мое удивление, священник который это пишет, видит, чувствует, это как я, как светский, изнутри человеческого сознания.

И осознание того, что среди этих верующих людей, есть те, которые переживают и думают так как я, имеют те же сомнения, те же проблемы дает мне поддержку и надежду, что я еще не потерян, что я могу найти Бога, прийти к нему.

Плохо что нету приложения, но возможно вы сделаете, телеграм канал с рассылкой, возможно только текстов. Тогда можно будет читать, не заходя на страницу.

Спасибо вашей команде и Иезуитам в Украине.

Давор Плеш

Христос Воскрес! Бог Живий посеред нас. Свідоцтвом Господньої Любові є Його Слово. ІМолитва -безцінний помічник, щоб щоденно зустрітися з Ісусом ,роздумати над Його Словом. Для мене це велика знахідка, дуже зручний формат. Вдячна творцям і бажаю вам Божого Благословення!

Карковська Марія

Наш Світ так гарно наповнений різноманітними дарами. Але чи завжди правильно їх використовую? Чи є багато у мені споживацтва і безлімітності? Чи знаходжу час на розмову з Тим, від Кого ці дари приймаю?Гарним приладом є різноманітні інтернет- додатки. Завдяки ним, можу краще виконувати роботу, розвивати своє хоббі. І найважливіше, через них можу також мати зв’язок з Богом. Одним з таких прикладів є програма PAYG, яку вже більше року використовую чи не кожного ранку. Вона англійською мовою. А от нещодавно, з`явилась її молодша сестричка- іМолитва. Короткі приблизно10-12 хв подкасти наповненні, Словом, з Біблії і питаннями, котрі штовхають на роздуми, на глибше розуміння. Тішить те, що тепер програма звучить моєю рідною мовою.Добрим є те, що не потрібно кожного дня носити з собою Біблію чи шукати календар читання, адже в іМолитва є Слово на кожен день. Зручно, цікаво, і завжди в контакті з Богом.Спасибі творцям програми

Катя Катращук