29
03.2024
Прп. Марка, єп. Аретусійського, і Кирила дияк., та інших, що з ним постраждали при Юліані, мучителеві Мт 27, 45-56
0,00 / 0,00

Thursday, 23 травня 2019

Великдень, Йн 15, 9-11
Симона, Івони

Проси сьогодні Святого Духа щоб допоміг тобі впустити, прийняти в твоє серце, слова безмежної Любові до тебе. 

Слово Боже походить з Євангелія від Йоана 15, 9-11

"Як мене Отець полюбив, так я вас полюбив. Перебувайте у моїй любові!
А в любові моїй перебуватимете, коли заповіді мої будете зберігати, як і я зберіг заповіді мого Отця і в його любові перебуваю.
Я казав вам так для того, щоб була у вас моя радість і щоб ваша радість була повна".

Стимулом в житті кожної віруючої людини, є свідомість любові до неї Христа, яка за своїми властивостями є безмежною, є такою ж, як і є любов Бога Отця до Ісуса. Фраза:"Перебувайте в Моїй любові" прозвучала б містично, якби Ісус не конкретизував її. Від християн потрібна така ж покірність заповідям Отця, яка вимагалася і від Нього Самого. Щира надія на Бога і послух Йому в любові, ось ті стежки, якими треба слідувати нам, щоб перебувати з Ним. Подумай, що є стимулом, фундаментом твоєї віри?

Нам потрібно пам'ятати що Бог любить нас, незалежно від того, хто ми і як ми себе поводимо, і що робимо: поганий або хороший. Ніщо нас не може відлучити від Любові Його. Але, не дивлячись на те, що ця Любов є поруч, її можна не брати, не бачити, або не звертати на неї уваги. Але вона є, і вона вічна. Ось тому, Господь кличе нас перебувати в цій любові, для того, щоб Він міг обдарувати нас життям, силами жити, і вічністю - самої Любові. Однак прийняття любові, не може бути пасивним, воно вимагає відповідних зусиль. Чи завжди ми активно відгукуємося на любов Христа?

Ми маємо два шляхи: йти за Христом, слухаючи Його Слово, або відвертатися від Нього. Ісус щодня стукає в двері наших сердець і навіть не отримуючи нашого відгуку, Бог продовжує нас любити.

Подякуй Господу, за Його любов до тебе і за ще один день свого життя в Його любові

Слава Отцю...